Στο πλάνο του Ολυμπιακού ο Φερνάντο Ιέρο - Επιβεβαιώνει ο Ισπανός - iefimerida.gr

Στο πλάνο του Ολυμπιακού ο Φερνάντο Ιέρο - Επιβεβαιώνει ο Ισπανός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο όνομα μπήκε στην συζήτηση για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Φερνάντο Ιέρο επιβεβαίωσε πως είχε επικοινωνία με άνθρωπο του Ολυμπιακού και αποτελεί πλέον επίσημα έναν από τους τεχνικούς που ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους.

Ο άλλοτε σπουδαίος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Ιέρο είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του προπονητή.

Ο Ιέρο, ο οποίος κοουτσάρει την Οβιέδο, επιβεβαίωσε πως μίλησε με φίλο του από τον Ολυμπιακό, εννοώντας σαφώς τον Κριστιάν Καρεμπέ.

«Είναι λογικό και μέσα σε κανονικά πλαίσια το να μιλάει κανείς για το μέλλον του. Δεν ανησυχώ όμως και θα δω το τι θα γίνει. Από την Λας Πάλμας δεν υπάρχει κάτι. Υπάρχουν γενικότερα φήμες. Υπάρχει η Γρανάδα ενώ είχα επαφή και επικοινωνία και για τον Ολυμπιακό με έναν φίλο μου από εκεί. Μόλις ξέρω παραπάνω και μάθω θα μάθετε και εσείς», δήλωσε ο 49χρονος Ισπανός προπονητής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ