Ο Εμανουέλ Μακρόν το παράκανε: Mετά τους G7 πήγε και στο γήπεδο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Εμανουέλ Μακρόν το παράκανε: Mετά τους G7 πήγε και στο γήπεδο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο που τον μετέφερε από την Σύνοδο των G7 στη Σικελία, ο Εμανουέλ Μακρόν με την σύζυγό του Μπριζίτ πήγαν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας που είχε ως αντιπάλους δύο μεγάλες γαλλικές ομάδες.

Γνωστός υποστηρικτής της Μαρσέιγ, ο Εμανουέλ Μακρόν έγινε δεκτός με σφυρίγματα και αποδοκιμασίες στο γήπεδο από τους οπαδούς της παρισινής ομάδας Paris Saint-Germain που έπαιζε εκείνη την ώρα. Φώναξαν μάλιστα και εχθρικά συνθήματα όταν ο Μακρόν μπήκε στο γήπεδο για να χαιρετίσει τους παίκτες.

Ο Εμανουέλ Μακρόν το παράκανε: Mετά τους G7 πήγε και στο γήπεδο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Εμανουέλ Μακρόν το παράκανε: Mετά τους G7 πήγε και στο γήπεδο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Εμανουέλ Μακρόν το παράκανε: Mετά τους G7 πήγε και στο γήπεδο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πράγματι, ο νέος γάλλος πρόεδρος κατέβηκε στο γήπεδο και έσφιξε τα χέρια των 22 παικτών που αγωνίζονταν για τον τελικό. Πρόκειται για μια παλιά παράδοση οι γάλλοι πρόεδροι να χαιρετούν τους παίκτες στον τελικό, αλλά τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και ο Φρανσουά Ολάντ είχαν πάψει να το κάνουν.

Ο Μακρόν φάνηκε, αντίθετα, να ευχαριστείται από την παρουσία του στο γρασίδι. Χαιρέτισε επί ώρα τον καθένα από τους παίκτες και μίλησε λίγο περισσότερο με τον αρχηγό της παρισινής ομάδας Thiago Motta.

Ο Εμανουέλ Μακρόν το παράκανε: Mετά τους G7 πήγε και στο γήπεδο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Μακρόν δηλώνει θαυμαστής της μπάλας και τόλμησε να ομολογήσει την προτίμησή του για τον Μαρσέιγ όταν ήταν ακόμη υποψήφιος πρόεδρος. Στην διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, μάλιστα, είχε παίξει ποδόσφαιρο με μια ομάδα νέων, στο γήπεδο, στην πόλη Sarcelles, όπου είχε κάνει απίστευτα κόλπα, με το κοστούμι, και είχε βάλει και γκολ.

Ο Εμανουέλ Μακρόν το παράκανε: Mετά τους G7 πήγε και στο γήπεδο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο Εμανουέλ Μακρόν το παράκανε: Mετά τους G7 πήγε και στο γήπεδο [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Λίγη ώρα αργότερα, ανέβασε μόνος του το βίντεο στο Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εμανουέλ Μακρόν γήπεδο σφυρίγματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ