WP: Ο Τραμπ σκέφτεται να κάνει τον Πρίμπους πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα -Διέψευσε ο Λευκός Οίκος - iefimerida.gr

WP: Ο Τραμπ σκέφτεται να κάνει τον Πρίμπους πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα -Διέψευσε ο Λευκός Οίκος

Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι σύμβουλοί του σκέφτονται να κάνουν αλλαγές στον Λευκό Οίκο, εν μέσω της θύελλας των αποκαλύψεων για τις σχέσεις της προεκλογικής ομάδας του Αμερικανού προέδρου με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με την Washington Post, αυτές οι αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν και τον ελληνικής καταγωγής προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

«Υπογραμμίζοντας την αβεβαιότητα για το άμεσο μέλλον, κάποιοι συνεργάτες του Τραμπ είπαν ότι έχουν γίνει συζητήσεις για την αποστολή του Πρίμπους στην Ελλάδα ως πρεσβευτή- η μητέρα του είναι ελληνικής καταγωγής- ως έναν αξιoπρεπή τρόπο για να απομακρυνθεί από τον Λευκό Οίκο», αναφέρει η Washington Post. Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου διέψευσε κατηγορηματικά αυτή την πιθανότητα το Σάββατο, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ