Πόσα «βγάζουν» οι ηγέτες: Ο μισθός του Τραμπ, της Μέρκελ, του Πούτιν και του Μακρόν [λίστα] - iefimerida.gr

Πόσα «βγάζουν» οι ηγέτες: Ο μισθός του Τραμπ, της Μέρκελ, του Πούτιν και του Μακρόν [λίστα]

Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα από τα διεθνή ΜΜΕ, για το πόσα χρήματα κερδίζει ο Μπαράκ Ομπάμα, από τις ομιλίες του, τώρα που έφυγε από τον Λευκό Οίκο.

Πόσα «βγάζουν» όμως οι εν ενεργεία ηγέτες χωρών; Μακράν το «πάνω χέρι» σε αυτόν τον τομέα τον έχει ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως δείχνει η λίστα που δημοσίευσε το Business Insider, με στοιχεία του CNN, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος εισπράττει 400.000 δολάρια τον χρόνο.

Πίσω του, ο Τζάστιν Τριντό, καθώς ο μισθός του πρωθυπουργού του Καναδά είναι 260.000 δολάρια, δηλαδή 18.000 δολάρια περισσότερα από το ποσό που εισπράττει η Ανγκελα Μέρκελ ως Καγκελάριος της Γερμανίας.

Στα μισά της λίστας με τους μισθούς των προέδρων και πρωθυπουργών των ισχυρότερων οικονομικών είναι ο Εμανουέλ Μακρόν- 198.700 δολάρια τον μήνα. Ο Γάλλος πρόεδρος είναι πάνω από την Τερέζα Μέι (186.119 δολάρια) και τον Βλαντιμίρ Πούτιν (137.650), ενώ πολύ πίσω, τελευταίος της λίστας, είναι ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ (20.600 δολάρια).

Πόσα «βγάζουν» οι ηγέτες: Ο μισθός του Τραμπ, της Μέρκελ, του Πούτιν και του Μακρόν [λίστα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μισθός Ντόναλντ Τραμπ Άνγκελα Μέρκελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ