Τρομοκρατημένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την επίθεση στο Μάντσεστερ -Ακύρωσε ταξίδι στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Τρομοκρατημένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την επίθεση στο Μάντσεστερ -Ακύρωσε ταξίδι στο Λονδίνο

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι 22 νεκροί στο Μάντσεστερ από την τρομοκρατική επίθεση στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε, έχει σκορπίσει παγκοσμίως τον πανικό.

Μάλιστα, ακόμη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπό τον φόβο ενός νέου χτυπήματος στην Βρετανία που ζει τον τρόμο τους τελευταίους μήνες, ακύρωσε ταξίδι του στο Λονδίνο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρισκόταν στην αγγλική πρωτεύουσα το Σάββατο για εκδήλωση ενός από τους χορηγούς του, τα προϊόντα εκγύμνασης «Sixpad». Σκοπός του ταξιδιού ήταν μία συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Intercontinental», ωστόσο μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στο Μάντσεστερ, αποφασίστηκε η αναβολή της εκδήλωσης.

«Η ασφάλεια είναι πάνω απ' όλα. Αποφασίσαμε να αναβάλουμε την εκδήλωση για μεταγενέστερη ημερομηνία» ενημέρωσε η εταιρία σχετικά.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ