Οι πιο stylish τρόποι να φορέσεις το τζιν σορτς φέτος το καλοκαίρι και αυτό που πρέπει να αποφύγεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πιο stylish τρόποι να φορέσεις το τζιν σορτς φέτος το καλοκαίρι και αυτό που πρέπει να αποφύγεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θυμάστε κάτι εποχές που η λέξη «σορτσάκι» ήταν αποκλειστικά συνυφασμένη με look παραλίας; Ευτυχώς ανήκουν στο παρελθόν και, πλέον, το σορτς είναι ένα statement κομμάτι το οποίο, αν συνδυαστεί σωστά, μπορεί να φορεθεί κάθε ώρα της ημέρας.

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που ανυπομονώ να φορέσω περισσότερο απ’ όλα κάθε φορά που κατεβάζω τα καλοκαιρινά από τη ντουλάπα, αυτό είναι το τζιν σορτσάκι. Είναι το ιδανικό καλοκαιρινό item για πειραματισμούς και δημιουργικά outfit, είτε προορισμός είναι η παραλία, είτε ο χώρος εργασίας. Μάλιστα κάθε χρόνο εμπλουτίζονται τα σχέδια του, αποκτά νέες φόρμες και συνδυάζεται με όλο και περισσότερους τρόπους.

Πως λοιπόν μπορείτε να το φορέσετε φέτος και να δείχνετε σικ και stylish; Και ποιο σχέδιο πρέπει να αποφύγετε για να μη δείχνετε παρωχημένη; Συγκεντρώσαμε απίθανα looks από fashion bloggers και influencers που παίζουν το παιχνίδι της μόδας στα δάχτυλα για να εμπνευστείτε και, στην συνέχεια, να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς. Καθίστε αναπαυτικά και ετοιμαστείτε για ένα από τα πιο inspiring scroll down της ημέρας σας!

Δείτε πώς μπορείτε να το φορέσετε στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σορτσάκι Mόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ