Θολό τοπίο στον Ολυμπιακό – Παραμένει στο «κάδρο» ο Λεμονής για τον πάγκο - iefimerida.gr

Θολό τοπίο στον Ολυμπιακό – Παραμένει στο «κάδρο» ο Λεμονής για τον πάγκο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μέρες κυλούν και το θέμα προπονητής παραμένει θολό τοπίο στον Ολυμπιακό. Όσο δεν υπάρχει συμφωνία με τεχνικό του εξωτερικού, τόσο μάλιστα αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Τάκη Λεμονή.

Ο Έλληνας προπονητής ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον πάγκο του συλλόγου και άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από τη δουλειά του όσο και από την εικόνα της ομάδας στους τελευταίους αγώνες.

Είναι γεγονός πως ο Λεμονής κέρδισε πόντους παραμονής ωστόσο παραμένει προτεραιότητα τεχνικός από το εξωτερικό.

Οι τελευταίες κινήσεις δείχνουν πως ο Ολυμπιακός δεν θα προτιμήσει τη γαλλική αγορά αλλά θα στραφεί στο δοκιμασμένο μοντέλο της Ιβηρικής, με την Πορτογαλία να έχει και πάλι προβάδισμα.

Ο Νούνο Εσπίριτο, ο οποίος απολύθηκε από την Πόρτο, προτάθηκε στον Ολυμπιακό χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια διερευνητική επαφή πάντως ενώ η περίπτωση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο θα απασχολήσει πιο έντονα τον Ολυμπιακό από την ερχόμενη Δευτέρα, όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Αλαβές στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προπονητής Τάκης Λεμονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ