Επηρεασμένη από την Έιμι Γουάινχαουζ η νέα κολεξιόν του Γκοτιέ - iefimerida.gr

Επηρεασμένη από την Έιμι Γουάινχαουζ η νέα κολεξιόν του Γκοτιέ

Έιμι Γουάινχαουζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα μαλλιά πιασμένα σε φουσκωτούς κότσους και με έντομο αϊλάινερ στα μάτια, τα μοντέλα που παρουσίασαν τη νέα κολεξιόν του σχεδιαστή μόδας Ζαν-Πολ Γκοτιέ, έμοιαζαν όλα με την αδικοχαμένη τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ.

«Αυτό που αντιπροσώπευε την Έιμι πάνω από όλα είναι ότι ήταν μοναδική. Τόσο στη μουσική, όσο και στο ντύσιμο, συνδύαζε πολλές επιρροές για να δημιουργήσει ένα μοναδικό στυλ», εξήγησε στα παρασκήνια της επίδειξης ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

Όπως και το στυλ «Ειμι Γουάινχαουζ», έτσι και η νέα κολεξιόν του σχεδιαστή έχει αναφορές στις δεκαετίες 1950 και 1960. «Χωρίς να είναι ρετρό, αλλά αντίθετα σύγχρονη. Για τον λόγο αυτόν άγγιξε όλες τις γενιές», είπε ο γάλλος σχεδιαστής και θαυμαστής της τραγουδίστριας. «Ο μεγαλύτερος φόρος τιμής είναι ο θαυμασμός που τρέφω γι΄αυτήν», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ