Η στιγμή της δικαίωσης για την πρωταθλήτρια Μονακό και τον Ριμπολόβλεφ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή της δικαίωσης για την πρωταθλήτρια Μονακό και τον Ριμπολόβλεφ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μονακό κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια στην Γαλλία και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πανηγυριστεί έξαλλα αυτή η επιτυχία.

Από τον υποβιβασμό στη 2η κατηγορία, στην κορυφή της Γαλλίας και στα ημιτελικά του Champions League.

Υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ και φυσικά την παρουσία του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ στην ιδιοκτησία και την καθοδήγηση, η Μονακό κατάφερε να σταματήσει την κυριαρχία της Παρί Σεν Ζερμέν εντός συνόρων αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Με ένα «πάντρεμα» έμπειρων και νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, η Μονακό κατέκτησε το πρωτάθλημα, με τον Ρώσο ιδιοκτήτη της, να μιλά για τις βάσεις ενόψει των επόμενων ετών και πολλών νέων επιτυχιών.

«Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα όμως το ερώτημα ήταν πότε θα γινόταν αυτό. Ο τίτλος είναι αποτέλεσμα όλης της δουλειάς που γίνεται εδώ και ταυτόχρονα θέτει τις βάσεις για το μέλλον», ανέφερε ο Ριμπολόβλεφ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Μονακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ Μονακό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ