Αρειος Πάγος: Να εκδοθεί ο πρώην επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής των Σκοπίων - iefimerida.gr

Αρειος Πάγος: Να εκδοθεί ο πρώην επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής των Σκοπίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναι στην παράδοση του πρώην επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Ομάδας των Σκοπίων Ντεργιάν Βούκοβιτς είπε ο Άρειος Πάγος, απορρίπτοντας την έφεση του 30χρονου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο ακολούθησε την εισαγγελική πρόταση, κρίνοντας ότι ο εκζητούμενος πρέπει να επιστρέψει στα Σκοπιά προκειμένου να δικαστεί για κατοχή βόμβας Μ93 και μαριχουάνας 805 γραμμαρίων.

Την ίδια άποψη είχε και το συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης ωστόσο ο Σκοπιανός είχε ζητήσει την έφεση της απόφασης, προσφεύγοντας στον Άρειο Πάγο.
Η έκδοσή του ωστόσο δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί άμεσα καθώς, αφενός η απόφαση του Αρείου Πάγου θα πρέπει να υπογραφεί και από τον υπουργό Δικαιοσύνης, αφετέρου εκκρεμεί η έκδοση απόφασης στην αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου που έχει υποβάλει ο 30χρονος
αστυνομικός.

«Μου την έστησαν»
Ο 30χρονος υποστηρίζει ότι σκοπός της έκδοσης του είναι η φυσική του εξόντωση ενώ οπως λέει κάποιοι του την έστησαν «φυτεύοντας» επάνω του τα ναρκωτικά.

«Μετά την πτώση του Γκρουέφσκι – είπε- σχεδόν ταυτόχρονα με συνέλαβαν, απολύθηκε από την αστυνομία ο αδελφός μου και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο πατέρας μου, επίσης αστυνομικός....Δεν βρήκαν τίποτα κατά τη διάρκεια της σύλληψης μου αλλά αργότερα. Δραπέτευσα για να σωθώ καθώς μέσα στο κελί μου, μου επιτέθηκαν με αυτοσχέδιο μαχαίρι και με τραυμάτισαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρειος Πάγος Σκοπιανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ