Σούπερ παίκτη για την άμυνα χτυπάει ο Ολυμπιακός – Πρόταση στον Γκονσάλο Ροντρίγκες

Την ώρα που στον Ολυμπιακού εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, συνεχίζεται και η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, σε θέσεις που δεδομένα υπάρχουν κενά.

Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες είναι ο παίκτης που φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνας. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, μένει ελεύθερος από την Φιορεντίνα στην οποία ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και έχει δεχθεί κρούση από τους ερυθρόλευκους, κάτι που παραδέχθηκε και ο μάνατζέρ του.

Ο αρχηγός των βιόλα, μετρά περισσότερες από 300 συμμετοχές σε Ισπανία και Ιταλία αφού πριν πάρει μεταγραφή για την Φιορεντίνα, βρισκόταν για 8 χρόνια στο Μαδριγάλ όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Ο παίκτης αποτελεί προσωπική εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τους ερυθρόλευκους να αναζητούν έναν παίκτη, ο οποίος θα δώσει ειδικό βάρος στο κέντρο άμυνας της ομάδας. Άλλωστε από την εποχή του Μέλμπεργκ, ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε αρκετά σε αυτή τη θέση και ο Γκονσάλο Ροντρίγκες φαίνεται να αποτελεί την ιδανική λύση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ