Παππάς: Το ΔΝΤ φαίνεται να δίνει ανοχή σε μη καθαρή λύση - iefimerida.gr

Παππάς: Το ΔΝΤ φαίνεται να δίνει ανοχή σε μη καθαρή λύση

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολιτικές σκοπιμότητες γύρω από την υπόθεση του χρέους έκανε λόγο ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς λέγοντας ότι «τη στιγμή που φτάνει η συζήτηση στην αναδιάρθρωση του χρέους το ΔΝΤ υπαναχωρεί».

Σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό «247 88.6» είπε πως το ΔΝΤ «φαίνεται να δίνει ανοχή σε μια μη λύση» για να προσθέσει ότι «αν έχουμε μια υπαναχώρηση στο θέμα του χρέους το μόνο που μένει να κομίζει το ΔΝΤ είναι λάθη προς τους υπολογισμούς και επιμονή στα μέτρα λιτότητας».

Και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται μια καθαρή λύση για το χρέος. Καθαρή λύση δεν θεωρούμε αυτό που προτάθηκε στο eurogroup αλλιώς θα το είχαμε αποδεχτεί» για να αφήσει αιχμές πως «κάποιοι επινοούν πρωτοσέλιδα για να στήσουν τις δικές τους ιστορίες».

Ο κ. Παππάς είπε πως είμαστε ενώπιον μιας πολιτικής απόφασης και το γερμανικό υπουργείο οικονομικών λέει ότι δεν επιθυμεί λύση επειδή υπάρχουν οι γερμανικές εκλογές, αλλά εσωτερικές πολιτικές ανάγκες έχουν όλες οι χώρες.

Τέλος, σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ είπε: «Επί Σαμαρά η θέση της ΝΔ για το χρέος είναι ότι αυτό είναι βιώσιμο. Σε αυτή την αντίληψη εμείς δεν συμφωνήσαμε ποτέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ