Survivor: Ο Ντάνος εκδικήθηκε τους «Μαχητές» για την ένσταση - Απόλαυσε σουβλάκια με τον Μπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Ο Ντάνος εκδικήθηκε τους «Μαχητές» για την ένσταση - Απόλαυσε σουβλάκια με τον Μπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παρουσία του Σάκη Ρουβά δεν στάθηκε ικανή να βελτιώσει το κλίμα ανάμεσα στους «Διάσημους» και τους «Μαχητές», μια ημέρα μετά την έντονη λογομαχία που ξέσπασε λόγω της ένστασης που κατέθεσε ο Μάριος κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η ομάδα του «Μαχητών» αφού απόλαυσε το έπαθλό της παρέα με τον Σάκη Ρουβά, επέστρεψε στην πραγματικότητα του Survivor για να δώσει έναν ακόμη αγώνα επάθλου με τους «Διάσημους».

Το έπαθλο αυτή την φορά ήταν η επικοινωνία όμως πριν την έναρξη του αγωνίσματος φάνηκε ξεκάθαρα πως η... επικοινωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε χαθεί εντελώς. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε το λόγο από τον Μάριο για το «καληνύχτα» που είπε ο Κύπριος μετά από μια ήττα του Ντάνου και κάπως έτσι το αγώνισμα ξεκίνησε με αρκετή ένταση.

Το σκορ είχε έντονη διακύμανση. Αρχικά οι «Διάσημοι» πήραν κεφάλι όμως οι «Μαχητές» κατάφεραν να φτάσουν στο 8-4 και όλα έδειχναν να τελειώνουν. Ωστόσο οι «Διάσημοι» με μια αντεπίθεση διαρκείας, έφεραν το παιχνίδι στο 8-8.

Η ψυχολογία είχε αλλάξει πλέον στρατόπεδο και στη συνέχεια η Βαλαβάνη πρόσθεσε μία ακόμη νίκη για το 9-8, με τον Ντάνο μάλιστα να την κλωτσάει πάνω στην ένταση του πανηγυρισμού.

Οι «Διάσημοι» έφτασαν τελικά στη νίκη με 10-8 και στη συνέχεια πέρασαν στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Η συνέχεια δόθηκε στο παιχνίδι των ερωτήσεων εκεί όπου το έπαθλο ήταν λαχταριστά σουβλάκια με κόκα-κόλα για τον νικητή.

Ο Μπο έφτασε μέχρι το τέλος και είχε τη δυνατότητα να επιλέξει έναν ακόμη συμπαίκτη του για το απολαυστικό γεύμα, παίρνοντας μαζί του τον Ντάνο, με τον οποίο άλλωστε έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ