To VW Up έγινε και GTI με 115 άλογα από 1.000 κυβικά [βίντεο] - iefimerida.gr

To VW Up έγινε και GTI με 115 άλογα από 1.000 κυβικά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μικρότερο μοντέλο της γκάμας της VW αποκτά μια γρήγορη έκδοση GTI, που κινείται από τον 3κύλινδρο turbo των 1.000 κυβικών της μάρκας.

Ο οποίος αποδίδει 115 ίππους και από τη στιγμή που έχει να κινήσει ούτε καν χίλια κιλά, 997 για την ακρίβεια, εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις: 0-100 σε 8,8 δεύτερα και τελική ταχύτητα 197 χλμ./ ώρα.

Παράλληλα το Up GTI διαθέτει και ένα ειδικά εξελιγμένο αεροδυναμικό πακέτο που εξασφαλίζει, για λόγους σταθερότητας, μεγαλύτερη κάθετη δύναμη στο πίσω μέρος, ενώ η ανάρτηση είναι και βελτιωμένη και χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά. Οι αισθητικές αλλαγές στο αμάξωμα συμπληρώνονται από τη μάσκα με τις κόκκινες λεπτομέρειες, τις επίσης κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τους τροχούς των 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό υπάρχουν η σπορτίφ αίσθηση είναι ιδιαίτερα τονισμένη, με τύπου μπακετ καθίσματα με τις παραδοσιακές καρό επενδύσεις, καθώς και με δέρμα στο τιμόνι αλλά και στο σπορ επιλογέα ταχυτήτων.

Πάντως για την προώθησε του νεότερου μέλους των GTI της η VW θυμήθηκε και το αρχέτυπο Golf GTI, που είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου 40 χρόνια και είχε παραπλήσιες αποδόσεις και επιδόσεις. Έτσι στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μια σύγκριση ανάμεσα στο χτες και το σήμερα των γρήγορων μικρών μοντέλων.

To VW Up έγινε και GTI με 115 άλογα από 1.000 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 0
To VW Up έγινε και GTI με 115 άλογα από 1.000 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VW GTI
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ