Θεσσαλονίκη: Απειλές και εντάσεις στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Απειλές και εντάσεις στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χαρακτηρισμούς και εκατέρωθεν απειλές ολοκληρώθηκε νωρίτερα η διαδικασία πλειστηριασμού καταστήματος στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η ένταση προκλήθηκε όταν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων αντέδρασαν σε τακτική που ακολούθησε η συμβολαιογράφος, με αποτέλεσμα τα πράγματα να πάρουν άσχημη τροπή με απειλές και από τις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα στην περίπτωση καταστήματος στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς αξίας 152.000 ευρώ, η συμβολαιογράφος κατοχύρωσε προσφορά ύψους 45.000 ευρώ κατοχυρώνοντας το ακίνητο, γεγονός που πυροδότησε την ένταση μεταξύ των παρευρισκομένων.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του Συντονισμού ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρξε ανακήρυξη του πλειστηριασμού και ζήτησαν τη σύλληψη της συμβολαιογράφου, προσπαθώντας να αποτρέψουν την έξοδο της από τα δικαστήρια.

Όλοι οι υπόλοιποι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν.

Πηγή:thessnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη πλειστηριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ