Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κούρεμα του 2017 -Το είδαμε παντού στις Κάννες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κούρεμα του 2017 -Το είδαμε παντού στις Κάννες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις ημέρες πριν πέσει η αυλαία του Φεστιβάλ Καννών 2017, η αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής και αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας (και όχι μόνο) εξακολουθεί να δίνει το «παρών», να εκπλήσσει με τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και να καθορίζει συχνά τις τάσεις στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, με φόντο την τέχνη.

Φέτος, η γαλλική Ριβιέρα δίνει την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στην εικόνα τους και να ανανεωθούν, αναδεικνύοντας παράλληλα τη νεανικότητα, τη σεξουαλικότητα και την αυτοπεποίθηση τους, να επιλέξουν ένα κούρεμα που φαίνεται πως αποτελεί το μεγάλο πρωταγωνιστή τόσο του red carpet όσο και της σεζόν γενικότερα.

Διαχρονικό και στιλάτο, συνδεδεμένο με την αυστηρότητα στο ύφος αλλά και την έκφραση της μοιραίας γυναίκας. Παιχνιδιάρικο, απόλυτα θηλυκό και κομψό.

Δείτε ποιο είναι το κούρεμα που πρωταγωνιστεί στο Φεστιβάλ Καννών 2017 στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ