Καστανίδης: Η χώρα είναι στην πιο κρίσιμη φάση και στο ΠΑΣΟΚ χτενιζόμαστε - iefimerida.gr

Καστανίδης: Η χώρα είναι στην πιο κρίσιμη φάση και στο ΠΑΣΟΚ χτενιζόμαστε

Χάρης Καστανίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση και εμείς στο ΠΑΣΟΚ χτενιζόμαστε, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ.Καστανίδης υποστήριξε πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν άσκησε τα διευθυντικά του καθήκοντα, τόνισε όμως ότι θα πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος μέχρι και το Μάρτιο.

Απέρριψε με αυτόν τον τρόπο και την πρόταση του Κώστα Σκανδαλίδη για σύγκληση Κοινοβουλευτικής Ομάδας με σκοπό την άμεση εκλογή προέδρου.

Επιπλέον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε πως το πρώτο Μνημόνιο είχε λάθη και τα οποία απέδωσε στις ασφυκτικές πιέσεις που άσκησε η Τρόικα.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι «δεν μπορεί να συμπιεστεί άλλο το μισθολογικό κόστος», αφήνοντας εμμέσως ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει την κατάργηση 13ου, 14ου και κατώτατου μισθού.

Τέλος, άφησε αιχμές για τον κ. Λοβέρδο στην υπόθεση των φαρμακείων, λέγοντας ότι οι «διατάξεις που έρχονται στη Βουλή θα πρέπει να είναι καλά επεξεργασμένες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ