Σούσι από 5 ευρώ: Φάγαμε στα πιο οικονομικά σουσάδικα της Αθήνας και πήραμε και ρέστα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σούσι από 5 ευρώ: Φάγαμε στα πιο οικονομικά σουσάδικα της Αθήνας και πήραμε και ρέστα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aν και παλιότερα οι διεθνείς κουζίνες ήταν απαγορευτικές για τους περισσότερους, καθώς μόνο πολύ ακριβά εστιατόρια ειδικεύονται σε αυτές, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Τώρα μπορούμε να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας γευστικές προτάσεις από όλο τον πλανήτη, χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία. Μια από τις επιλογές των Αθηναίων είναι το ιαπωνικό sushi: γευστικά, ελαφριά και διαιτητικά τα μικρά ρολάκια με ρύζι και θαλασσινά είναι πάντα μια καλή λύση για ένα διάλλειμα από τη δουλειά. Άλλωστε το sushi ξεκίνησε ως street food.

Ο πρωτότυπος τύπος, γνωστός και ως Νare sushi, αναπτύχθηκε πρώτα στην Νοτιοανατολική Ασία, περίπου τον 7ο αιώνα μ.Χ. και διαδόθηκε μέχρι την Ιαπωνία. Sushi κυριολεκτικά σημαίνει «με ξινή γεύση», αντικατοπτρίζοντας τις απαρχές του που ξεκίνησε με τα ζυμωμένα θαλασσινά.

Τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας για να φάτε οικονομικά σούσι στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sushi σούσι μαγαζιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ