Η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει να έστειλε τις σφαίρες στον Πιτσιλή κάποιος αγανακτισμένος πολίτης - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει να έστειλε τις σφαίρες στον Πιτσιλή κάποιος αγανακτισμένος πολίτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αποστολέα του φακέλου προς τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή, με τις τρεις σφαίρες αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από το σημείωμα περιείχε τρεις σφαίρες πολεμικού καλάσνικοφ των 7,62 χιλιοστών, ο μεγάλος φάκελος (Α3) είχε και έγγραφο. Στο κείμενό του ο αποστολέας ασκούσε κριτική για τη «φορομπηχτική πολιτική του Μνημονίου» και τα «δυσβάστακτα οικονομικά και εργασιακά μέτρα».

Ετσι οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο αποστολέας να είναι κάποιος «τρελαμένος-αγανακτισμένος» πολίτης, ενώ ίδιες είναι οι πιθανότητες να πρόκειται για κάποια οργάνωση της εγχώριας τρομοκρατίας.
Υπενθυμίζεται πως ο φάκελος, ο οποίος δεν έφερε όνομα αποστολέα και εντοπίστηκε από υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ. Σε υποκατάστημα στο Παλιό Φάληρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ