Εκκενώθηκε πλατεία στο Μπέρμιγχαμ -Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι και ρόπαλο στην αγρυπνία - iefimerida.gr

Εκκενώθηκε πλατεία στο Μπέρμιγχαμ -Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι και ρόπαλο στην αγρυπνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άνδρας συνελήφθη κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας, που διοργανώθηκε στο Μπέρμιγχαμ, για να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας είχε μαζί του ένα μαχαίρι και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Όταν συνελήφθη και ενώ οι αστυνομικοί του είχαν φορέσει χειροπέδες, ο άνδρας φώναζε μόλις λίγα μέτρα από το σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.000 άτομα στην πλατεία Βικτώρια για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης.

Ο άνδρας απομακρύνθηκε ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φώναζε από μακριά , πριν καν πλησιάσει στο σημείο της αγρυπνίας.

Η αστυνομία ωστόσο, αναγκάστηκε να σταματήσει την αγρυπνία και να εκκενώσει την πλατεία προληπτικά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της αστυνομία του West Midlands Ντέιβιντ Τόμσον.

A man has been arrested in #Birmingham at the vigil in Victoria Square to remember #Manchester attack victims. Investigation is now underway pic.twitter.com/tx5z7jZHwX

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ