Fanatik: Πρίντεζη θέλει η Φενέρ

Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να βρίσκεται ακόμα σε ρυθμούς κατάκτησης της Euroleague και τουρκικού πρωταθλήματος, ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις για την επόμενη σεζόν.

Η Fanatik αναφέρει πως ο Πέρο Αντιτς αναμένεται να αποχωρήσει, πιθανότατα να αποσυρθεί, με τη θέση του να φημολογείται πως θα πάρει ο Νικολό Μελί που μένει ελεύθερος από την Μπάμπεργκ. Σε περίπτωση, όμως, που δεν ευδοκιμήσει αυτό το σενάριο, η Fanatik σημειώνει πως υπάρχουν σκέψεις για τον Γιώργο Πρίντεζη.

«Αν δεν γίνει η μεταγραφή του Μέλι, θα γίνει μια μεταγραφή έμπειρου παίκτη, όπως ο Πρίντεζης», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το συμβόλαιο του 32χρονου λήγει το καλοκαίρι, με τον ίδιο να έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει.

Αναφορικά με τις άλλες κινήσεις της τουρκικής ομάδες, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αναμένεται να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και το NBA, με ένα μεγάλο όνομα να τον αντικαθιστά. Στα σχέδια της ομάδας είναι η παραμονή τόσο του Κώστα Σλούκα -έχει οψιόν αποδέσμευσης έναντι ενός μικρού ποσού και για τις δύο πλευρές- και του Μπόμπι Ντίξον, ενώ συνολικά αναμένεται να γίνουν 2-3 ποιοτικές προσθήκες.

Τα χρήματα στην Φενέρ είναι πολλά, καθώς η συμφωνία με την κατασκευαστική-κολοσσό Dogus είναι δεδομένη. Στο τελικό της Euroleague, άλλωστε, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της κατασκευαστικής, Φερίτ Σαχένκ, ο οποίος βρίσκόταν δίπλα με τον ισχυρό άνδρα της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ. Η χορηγία της αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ. Φημολογείται, δε, πως η Φενέρ θα έχει τον πρώτο λόγο και για τους παίκτες της Νταρουσάφακα, που εκτοξεύτηκε μετά τη χορηγία της από την ίδια κατασκευαστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Πρίντεζης Φενέρμπαχτσέ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ