Διοικητής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας: Οι κλέφτες μπήκαν με αντικλείδια - iefimerida.gr

Διοικητής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας: Οι κλέφτες μπήκαν με αντικλείδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει προηγούμενο το συμβάν με την κλοπή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, αφού όπως φαίνεται οι δράστες είχαν αντικλείδι.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτη Νάνο «οι κλέφτες μπήκαν με αντικλείδι. Η πόρτα όντως δεν ήταν παραβιασμένη» είπε ο κ. Νάνος στο onlarissa.gr, για να προσθέσει: «Προφανώς είχαν αντικλείδι. Δεν πήγαν τυχαία. Ήταν οργανωμένο έγκλημα. Δεν έγινε με βίαιο τρόπο η παραβίαση της πόρτας».

Υπενθυμίζεται πως από το Γαστρεντερολογικό Εξωτερικό Ιατρείο της Πανεπιστημιακής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας εκλάπησαν δύο γαστροσκόπια και δύο κολονοσκόπια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, τα δύο ήταν λειτουργικά και τα άλλα ήταν σε διαδικασία επισκευής.

Η αξία των κλεμμένων ανέρχεται περίπου στις 15.000 ευρώ και αυτό λόγω παλαιότητας, ενώ για να τα αντικαταστήσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με καινούρια θα απαιτηθούν περίπου 80.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ