Ο Μπεν Άφλεκ έφυγε απ' το καστ του "Gatsby" - iefimerida.gr

Ο Μπεν Άφλεκ έφυγε απ' το καστ του "Gatsby"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται να προτιμά τη θέση πίσω απ' την κάμερα, αφού απορρίπτει ρόλους σε μεγάλα πρότζεκτ για να μπορέσει να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του.

Δεν θα είναι λοιπόν στο καστ του «Gatsby», της ταινίας που ετοιμάζει ο Μπαζ Λούρμαν με πρώτη ύλη την αριστουργηματική νουβέλα του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ. Ο Άφλεκ θα έπαιζε το ρόλο του Τομ Μπιουκάναν, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ, γιατί ο προγραμματισμός της ταινίας δεν θα του επέτρεπε να σκηνοθετήσει το «Argo», ένα θρίλερ για την κατάσταση ομηρίας στο Ιράν και τις προσπάθειες της CIA να ελευθερώσει τους Αμερικανούς διπλωμάτες. Μιας και το «Gatsby» θα γυριστεί στην Αυστραλία, δεν θα μπορούσε να κάνει και τα δυο.

Στην νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν θα πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στο ρόλο του Τζέι Γκάτσμπι και ο Τόμπι ΜακΓκουάιρ στο ρόλο του αφηγητή Νικ Κάραγουεϊ. Στους γυναικείους ρόλους θα δούμε την Κάρεϊ Μάλιγκαν (An education) και την Άιλα Φίσερ (Confessions of a shopaholic, Wedding Crashers).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ