Μυτιλήνη: Βραβείο Καινοτομίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου -Από το Classical:NEXT - iefimerida.gr

Μυτιλήνη: Βραβείο Καινοτομίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου -Από το Classical:NEXT

Φωτογραφία: Facebook/ Molyvos International Music Festival
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Classical:NEXT, το σημαντικότερο διεθνές φόρουμ για την κλασική μουσική απένειμε βραβείο Καινοτομίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου - μια μεγάλη διάκριση για την Λέσβο, αλλά και τα πολιτιστικά δρώμενα όλης της χώρας.

Το Φεστιβάλ, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ήταν ανάμεσα στους νικητές του Βραβείου Καινοτομίας για το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό του έργο.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας του Φεστιβάλ, οι ιδρυτές Δανάη και Κυβέλη Ντέρκεν και Δημήτρης Τρύφων και η υπεύθυνη οικονομικών, διοικητικών και διεθνών σχέσεων, Λητώ Ντάκου, παραλαμβάνοντας το βραβείο, τόνισαν πως «…στόχος του Φεστιβάλ είναι να φέρει την κλασική μουσική στο νησί της Λέσβου και ειδικότερα κοντά στα παιδιά, με έναν ποιοτικό και ταυτόχρονα άμεσο και ζωντανό τρόπο, αλλά και να κάνει τον Μόλυβο διεθνή μουσικό προορισμό, δημιουργώντας γέφυρες πολιτισμού μεταξύ των ανθρώπων».

Μυτιλήνη: Βραβείο Καινοτομίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου -Από το Classical:NEXT | iefimerida.gr 0

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή απονομής φέτος, το Classical:NEXT φιλοξένησε 1.200 επαγγελματίες από τον χώρο της κλασικής και έντεχνης μουσικής από 45 χώρες!

Όπως είναι ήδη γνωστό, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου ανοίγει φέτος τις πύλες του στις 16 Αυγούστου, ενώ πρωτότυπες προφεστιβαλικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα μέρη του νησιού από τις 9 Αυγούστου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ