Μετά τον γάμο αποκαλύπτεται και το προσκλητήριο του γάμου της Πίπα Μίντλετον [εικόνα] - iefimerida.gr

Μετά τον γάμο αποκαλύπτεται και το προσκλητήριο του γάμου της Πίπα Μίντλετον [εικόνα]

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πίπα Μίντλεντον παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς Τζέιμς Μάθιους σε έναν γάμο με γαλαζοαίματους και την αφρόκρεμα της Βρετανίας.

Η αδελφή της Κέιτ Μίντλεντον έλαμπε στο δαντελένιο νυφικό δια χειρός Giles Deacon και το πέπλο Stephen Jones, καθώς βάδιζε στο πλευρό του πατέρα της Μάικλ, επάνω στα Manolo Blahnik γοβάκια της.

Το ζευγάρι έδειχνε τρισευτυχισμένο στη μεγάλη του μέρα, με τους καλεσμένους να του εύχονται κάθε ευτυχία.

Αν και πολλά είχαν γίνει γνωστά γύρω από τις λεπτομέρειες του γάμου, ένα στοιχείο παρέμενε μυστήριο... Το προσκλητήριο. Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πως ήταν το προσκλητήριο γάμου της Πίπα Μίντλεντον και του Τζέιμς Μάθιους, που πολλά βρετανικά μέσα χαρακτήρισαν ως τον γάμο της χρονιάς για τη χώρα.

Μια Καλεσμένη, βέβαια, του ζευγαριού πόσταρε το προσκλητήριο του γάμου στα social media. Μπορεί το στιγμιότυπο να «κατέβηκε» σχεδόν αμέσως, ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που το κράτησαν. Οπως φαίνεται από τη φωτογραφία, το προσκλητήριο ήταν απλό και σικάτο, με άνθη να περικλύουν το κάλεσμα.

Μετά τον γάμο αποκαλύπτεται και το προσκλητήριο του γάμου της Πίπα Μίντλετον [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πίπα Μίντλεντον γάμος προσκλητήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ