Κούγιας: Κάποιοι παλιάνθρωποι στην Πάτρα θέλουν να μου κάνουν κακό - iefimerida.gr

Κούγιας: Κάποιοι παλιάνθρωποι στην Πάτρα θέλουν να μου κάνουν κακό

Αλέξης Κούγιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε οτι παραιτείται από την προεδρεία της ομάδας της Παναχαϊκής, καθώς κάποιο προσπαθούν να τον βλάψουν επαγγελματικά. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει χρηματοδότης της ομάδας.

Αν και ρωτήθηκε για τους λόγους που το ν οδήγησαν στην παραίτηση, εκείνος δεν απάντησε με σαφήνεια και απλώς περιορίστηκε να πει: «Παραιτούμαι από την προεδρία της ομάδας. Κάποιοι παλιάνθρωποι από την Πάτρα θέλησαν να μου κάνουν μεγάλο κακό. Ήταν η πιο βρώμικη ενέργεια και την έκαναν Αχαιοί. Αναφέρομαι σε εμένα, σαν Αλέξη Κούγια, σαν δικηγόρο. Κάποιοι μισούν την Παναχαϊκή και το διαπίστωσα όταν έδωσα το «παρών» στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Αχαΐας». Δεσμεύτηκε ότι σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να πει περισσότερα, εξηγώντας στους φιλάθλους και ευρύτερα στον πατραϊκό λαό τη στάση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ