Survivor: Ελληνοτουρκικό γλέντι, φλερτ, έρωτες και επικές ατάκες -Τι συνέβη με το αγώνισμα επάθλου [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Ελληνοτουρκικό γλέντι, φλερτ, έρωτες και επικές ατάκες -Τι συνέβη με το αγώνισμα επάθλου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελληνικό γλέντι, πολύ φαγητό, φλερτ και έναν... πεσμένο αγώνα είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Οι τηλεθεατές στην αρχή είδαν το κοινό δείπνο-γλέντι Ελλήνων και Τούρκων που τα είχε όλα. Φυσικά πολύ φαγητό, τραγούδι από τον Fedon, πάρα πολύ χορό και σπάσιμο πιάτων!

Στο τσιφτετέλι πρωταγωνίστησαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με η Σάρα Εσκενάζυ, οι οποίες έδωσαν «μάχη» απέναντι στην Τουρκάλα Σαμπριέ, ενώ συρτάκι χόρεψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Από το ελληνοτουρκικό γλέντι δεν έλειψαν και οι έρωτες, όμως καθώς, όπως φάνηκε από το χθεσινό επεισόδια, κάποια... φλόγα άναψε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σαμπριέ. Όλα ξεκίνησαν από ένα χαστούκι -περίπτωση Ρουβά – Ζυγούλη.

Η Σαμπριέ πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και προσφέρει ένα πιάτο με φαγητό στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Εκείνος, λίγη ώρα αργότερα σηκώνεται, της δίνει ένα λουλούδι και την φιλάει στο μάγουλο. Εκείνη, φανερά αμήχανη τον χαστουκίζει. Όμως, στη συνέχεια κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση!

Η Τουρκάλα παίκτρια σηκώνεται όρθια και απευθυνόμενοι στους Τούρκους συμπαίκτες της λέει: «Μπορώ να πω κάτι»; Εκείνοι της απαντούν «Δεν έμεινε και τίποτα να πεις»! Η Σαμπριέ δηλώνει: «Πραγματικά… ερωτεύτηκα»!

Σε συνέντευξη που δίνει μετά, στην κάμερα του τουρκικού Survivor, η Σαμπριέ αναφέρει: «Τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άντρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου! Πραγματικά είναι πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει! Τον ερωτεύτηκα! Αν ήταν Τούρκος, δεν θα ξέφευγε από μένα»!

Ολο το ελληνοτουρκικό γλέντι:

Ο παίκτης των Μαχητών, από την άλλη, συνομιλώντας στη συνέχεια με τον Γιάννη Σπαλιάρα αποκάλυψε ότι τον παρακίνησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για να πάει να μιλήσει στην Τουρκάλα!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, δεν θα πήγαινε γιατί δεν είχε το θάρρος να το κάνει, αλλά τον βοήθησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.«Τελευταία νομίζω ότι έχεις γίνει ψιλοχταπόδι και παίζεις διπλό ταμπλό Ελλάδα-Τουρκία. Χταπόδι έχεις γίνει, ο πλοκάμιας», του είπε ο Γιάννη Σπαλιάρας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Η κοπέλα μου έδωσε τζατζίκι ρε φίλε, να μην της το ανταποδώσω; Είχα τον Κώστα που με έπεισε, δεν θα είχα πάρει το θάρρος. Το προχώρησα λίγο κι έδωσα κι ένα φιλάκι».

Mαχητές και Διάσημοι, βέβαια, από την επόμενη μέρα χωρίστηκαν και πάλι στις ομάδες τους ψάχνοντας τη νίκη στο αγώνισμα με έπαθλο μπέργκερ και βόλτα με το καταμαράν.

Νικητές αναδείχθηκαν οι «Μαχητές» οι οποίοι ήταν καλύτεροι, κάτι που παραδέχθηκε και η ομάδα των «Διασήμων».

Οι «Μαχητές» απόλαυσαν το έπαθλό τους. Αρχικά μια βόλτα με καταμαράν στις απόκρυφες παραλίες του Αγιου Δομίνικου και στη συνέχεια μπέργκερ Goody's που τους έφερε αναμνήσεις από την Ελλάδα.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα και αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει έπαθλο ασυλίας, ήρθε το νέο τρέιλερ να βάλει φωτιά στο ενδιαφέρον του κόσμου.

Στην ομάδα των «Μαχητών» ο Αναγνωστόπουλος φαίνεται να τα βάζει με τον Γιάννη Σπαλιάρα λόγω της γενικότερης συμπεριφοράς του ενώ στο αγώνισμα που ακολουθεί, υπάρχει στιγμιότυπο με τραυματισμό του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Κωνσταντίνος Βάσαλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ