ΠΟΕ-ΟΤΑ: Διαμαρτυρία των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Διαμαρτυρία των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς στο Σύνταγμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση έπειτα από τη διήμερη αποχή από την απεργία τους.

Την ίδια στιγμή, σήμερα και στις 11:00 το πρωί, οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς αλλά και το σύνολο των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα «ενάντια στην απαξίωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών».

«Σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία, η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. κάνει επίθεση στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, “στραγγαλίζοντας” το Δημόσιο και Κοινωνικό της χαρακτήρα, αλλά και επιχειρώντας να παραδώσει ολόκληρες υπηρεσίες στα ιδιωτικά συμφέροντα. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μίας σειράς αποφάσεων, κόντρα στις “δεσμεύσεις” αρμοδίων Υπουργών», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμβασιούχων -παρατασιούχων

Αύριο στις 9:00 συμβασιούχοι -παρατασιούχοι αλλά και το σύνολο των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη.

«Αίτημα η άμεση επίλυση του αδιεξόδου που δημιουργεί η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αποφασισμένοι, αγωνιστικά, ενωτικά και μαζικά, να αντιταχθούν στις απολύσεις, στις ιδιωτικοποιήσεις, στην κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, όπως επίσης και στην εφαρμογή της πολιτικής των μνημονίων. Οι κινητοποιήσεις και ο αγώνας είναι μονόδρομος», αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΕ ΟΤΑ παιδικοί σταθμοί διαμαρτυρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ