Σπανούλης: Η ομάδα τρυπάει συνεχώς το ταβάνι της -Κοιτάμε τον επόμενο στόχο, το πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Σπανούλης: Η ομάδα τρυπάει συνεχώς το ταβάνι της -Κοιτάμε τον επόμενο στόχο, το πρωτάθλημα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ήττα στον τελικό της Euroleague από την Φενέρμπαχτσέ, μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος τόνισε πως πλέον η ομάδα κοιτάει το πρωτάθλημα.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, τους πλησιάσαμε στους τέσσερις, αλλά έβαλαν κάποια τυχερά καλάθια. Παίξαμε δύο τελικούς στην έδρα του αντιπάλου, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Φαντάσου να παίζαμε στο ΣΕΦ, έναν τελικό. Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, συνέχεια τρυπάμε το ταβάνι αυτής της ομάδας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να πάμε για το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στο Sport 24 radio.

«Καλώς ή κακώς, η ομάδα έχει παίξει σε τόσους τελικούς τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις την EuroLeague κάθε χρόνο. Συν του ότι δεν παίζουμε με τα ποιο σωστά κριτήρια, να παίζουμε διαρκώς εκτός έδρας στα Final Four. Ετσι είναι το σύστημα, δώσαμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό, κοιτάμε ήδη τον επόμενο στόχο, το πρωτάθλημα. Η χρονιά θα είναι επιτυχημένη μόνο αν πάρουμε το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Σπανούλης Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ