Λος Αντζελες: Επιβατικό αεροσκάφος συγκρούστηκε με φορτηγό -8 τραυματίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Λος Αντζελες: Επιβατικό αεροσκάφος συγκρούστηκε με φορτηγό -8 τραυματίες [εικόνες]

Φωτογραφία: AP/ Damian Dovarganes
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβατικό αεροσκάφος συγκρούστηκε με φορτηγό, σε διάδρομο τροχοδρόμησης του Διεθνούς Αεροδρομίου του Λος Αντζελες, λίγο μετά την προσγείωση, με συνέπεια να τραυματιστούν 8 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό.

Από το ατύχημα προκλήθηκαν ζημιές στο δεξί φτερό του Boeing 737 της Aeromexico, ενώ το φορτηγό ανατράπηκε. Τα αίτια του ατυχήματος είναι ακόμη αδιευκρίνιστα και γίνεται έρευνα.

PHOTOS Aeromexico #AM642 Boeing 737-800 struck catering truck; flipped it. 6 people hurt, 1 critical. #LAX #LosAngeles @JoeStudley pic.twitter.com/99Yn1IVTh8

Οι έξι άνδρες και οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς σύμφωνα με αξιωματούχους του αεροδρομίου είναι σταθερή.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανέφερε πως δεν απαιτήθηκε ιατρική παρακολούθηση για κανέναν από τους περίπου 150 επιβαίνοντες και το πλήρωμα της πτήσης 642 της Aeromexico που ταξίδευε από την Πόλη του Μεξικού.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος Λος Άντζελες φορτηγό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ