Συνεργάτες του Τραμπ του έκαναν «μάθημα» αυτοσυγκράτησης για το Twitter -Δεν θέλουν να τον αφήνουν μόνο σε συναντήσεις - iefimerida.gr

Συνεργάτες του Τραμπ του έκαναν «μάθημα» αυτοσυγκράτησης για το Twitter -Δεν θέλουν να τον αφήνουν μόνο σε συναντήσεις

Φωτογραφία: AP/ Pablo Martinez Monsivais
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι «εμπρηστικές» αναρτήσεις του Ντόναλντ Τραμπ ανησυχούν τους συνεργάτες τους σε τέτοιο βαθμό, που προσπάθησαν να του κάνουν ένα μάθημα «αυτοσυγκράτησης».

Η συνάντηση αυτή έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με τα όσα είπε ένας αξιωματούχος στη Wall Street Journal. Σκοπός των συνεργατών του Τραμπ ήταν να ενθαρρύνουν τον Αμερικανό πρόεδρο να δείχνει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση στα social media, καθώς οι αναρτήσεις του τον έχουν βάλει σε μπελάδες στο πρόσφατο παρελθόν. Ακόμη, τον προειδοποίησαν ότι τα όσα γράφει στο Twitter μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη θέση και να δημιουργήσουν πολιτικούς και νομικούς κινδύνους.

Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συνεργάτες του Τραμπ φοβούνται να τον αφήνουν μόνο του σε συναντήσεις, δεδομένης της τάσης του να κάνει αυθόρμητα σχόλια. Χαρακτηριστικό αυτού, τα όσα έγιναν στη συζήτησή του με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, κατά την οποία ο Τραμπ φέρεται να αποκάλυψε απόρρητες πληροφορίες για τον ISIS.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ συνεργάτες Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ