Δασκάλα γρονθοκόπησε 9χρονο μαθητή με ειδικές ανάγκες - iefimerida.gr

Δασκάλα γρονθοκόπησε 9χρονο μαθητή με ειδικές ανάγκες

Αχαΐα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα 9χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες, βρήκε να ξεσπάσει μία δασκάλα στην Αχαΐα, η οποία του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε!

Το περιστατικό συνέβη στο 4ο ειδικό δημοτικό σχολείο Πατρών, το οποίο στεγάζεται απέναντι από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους η δασκάλα χειροδίκησε.

Σύμφωνα με καταγγελία, η δασκάλα επιτέθηκε και έριξε μπουνιά στο πρόσωπο του 9χρονου, ο οποίος επέστρεψε σπίτι του με το σχολικό αυτοκίνητο... μες στα αίματα! Έντρομοι οι γονείς στο θέαμα του γιού τους, ρώτησαν τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος τους είπε πως, ο 9χρονος χτυπήθηκε από την δασκάλα του.

«Θα κυνηγήσω την δασκάλα μέχρι τέλους» δήλωσε ο πατέρας στο dete.gr και πρόσθεσε: «Το παιδί μου πηγαίνει σε ειδικό σχολείο λόγω του προβλήματός του. Είναι ένας επιπλέον λόγος αυτός, ότι αυτά τα παιδιά χρειάζονται ειδική μεταχείρηση. Δεν γνωρίζω από που άντλησε το δικαίωμα αυτή η κυρία και έσπασε τα μούτρα του παιδιού μου» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ