Super League: Ποινή 4 αγωνιστικών σε Μπεργκ και 3 σε Κρέσπο - iefimerida.gr

Super League: Ποινή 4 αγωνιστικών σε Μπεργκ και 3 σε Κρέσπο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που συνεπλάκησαν χθες στην Λεωφόρο, το... πλήρωσαν ακριβά.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League έκανε γνωστό πως τιμωρεί τον Μάρκους Μπεργκ με τέσσερις αγωνιστικές (3+1 ως αρχηγός) και με τρεις τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο για το… ξύλο στο ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, τιμώρησε με 4 αγωνιστικές τον Μάρκους Μπεργκ (3+1 ως αρχηγός), με 3 τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τιμωρήθηκε όπως ήταν λογικό με μία. Από πλευράς ΠΑΟΚ τώρα, οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Αμρ Ουάρντα και Εβγκέν Σάκχοφ τιμωρήθηκαν με 3 αγωνιστικές για τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου! Οι δύο ομάδες αναμένεται να ασκήσουν εφέσεις ώστε να μειωθούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών τους. Εφόσον, πάντως, δεν πέσουν οι τιμωρίες, τότε ο Μπεργκ δεν θα αγωνιστεί σε κάποιο άλλο παιχνίδι των πλέι οφ, ενώ οι Κουλιμπαλί, Κρέσπο, Ουάρντα και Σάκχοφ θα προλάβουν μόλις την τελευταία αγωνιστική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ποινές Μπέργκ κρεσπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ