Το μυστικό χωριό στο Πήλιο που ενώνεται με την Τσαγκαράδα με ένα τοξωτό γεφύρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μυστικό χωριό στο Πήλιο που ενώνεται με την Τσαγκαράδα με ένα τοξωτό γεφύρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε, πως το Πήλιο αποτελεί έναν από εκείνους τους προορισμούς που θα σε κάνει να τον ερωτευτείς από την πρώτη κιόλας επίσκεψη και αυτό χάρη στο μοναδικό, κινηματογραφικό του σκηνικό μέσα στο πυκνό δάσος που «ντύνεται» στα χρώματα κάθε εποχής και σε παρασύρει να ανακαλύψεις τα χωριά του είτε οδικώς είτε μέσα από μυστικά μονοπάτια που τα ενώνουν.

Στο «βουνό των Κενταύρων», όπως είναι γνωστό, οι περισσότεροι τουρίστες αρχίζουν την περιπλάνηση τους από το πιο γνωστό παγκοσμίως χωριό, την Τσαγκαράδα, που διαθέτει τέσσερις όμορφες συνοικίες - Αγία Κυριακή, Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ταξιάρχες και Άγιος Στέφανος – και παραδοσιακή, πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, αρχοντικά, ρομαντικά σαλέ, μικρά οικογενειακά ταβερνάκια, μεγάλους κήπους που το καλοκαίρι «πνίγονται» στα λουλούδια.

Ωστόσο, ελάχιστοι είναι εκείνοι που μπορούν να ισχυριστούν ότι γνωρίζουν, πως κοντά στην Τσαγκαράδα υπάρχει ένας μικρός θησαυρός, ένα γαλήνιο, πράσινο χωριό με πολλά περιβόλια που ενώνεται με αυτήν μέσα από ένα καλντερίμι!

Δείτε που βρίσκεται αυτό το καταπράσινο χωριό, στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πήλιο Ξουρίχτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ