Aιχμηρό εξώφυλλο στο TIME -Ο Λευκός Οίκος θυμίζει πλατεία της Μόσχας [βίντεο] - iefimerida.gr

Aιχμηρό εξώφυλλο στο TIME -Ο Λευκός Οίκος θυμίζει πλατεία της Μόσχας [βίντεο]

Φωτογραφία: TIME
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν μέσω της κλιμακούμενης αντιπαράθεσης σχετικά με τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας, το περιοδικό TIME μέσω ενός εξωφύλλου έκανε το δικό του σχόλιο.

Το νέο εξώφυλλο απεικονίζει τον Λευκό Οίκο να καλύπτεται και να ξεπερνιέται από ρωσικούς «μιναρέδες» καθεδρικού ναού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευκός Οίκος μετατρέπεται σιγά-σιγά στον καθεδρικό ναό του Αγίου Βασιλείου στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας.

Ο Ματ Βέλα, υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού, σημειώνει στο Twitter πως αυτό είναι το πρώτο εξώφυλλο εδώ και δέκα χρόνια που δεν έχει τίτλο.

TIME’s new cover: How Trump’s loyalty test is straining Washington https://t.co/4ZQG16wS8f pic.twitter.com/tnng9Wy6km

Το μήνυμα είναι σαφές μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε εξαιρετικά απόρρητες πληροφορίες στον Σεργκέι Λαβρόφ, ενώ έρχεται περίπου μία εβδομάδα μετά την απόλυση του Τζέιμς Κόμεϊ από το FBI, που θα διερευνούσε τη σχέση της ομάδας του Τραμπ με τη Μόσχα.

Το περιοδικό TIME κατά τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης Τραμπ κυκλοφόρησε με πολιτικοποιημένα εξώφυλλα τα οποία ασκούσαν κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο σκηνοθέτης Μάθιου Α. Τσέρι, θέλοντας να δώσει μια διαφορετική νότα στο βίντεο του περιοδικού TIME πρόσθεσε έναν πολύ χαρακτηριστικό ήχο.

@TIME Fixed this for you. *Turn on audio* pic.twitter.com/7soqnUZI7r

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΙΜΕ Λευκός Οίκος ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ