Άδωνις: «Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα αυτό δεν υφίσταται» - iefimerida.gr

Άδωνις: «Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα αυτό δεν υφίσταται»

Άδωνις Γεωργιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πολιτικό πρόβλημα της χώρας έγκειται στην κατάσταση που επικρατεί εντός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε απο τον Αντώνη Σαμαρά να τηρήσει υπεύθυνη στάση και να μην επιμείνει στο αίτημά του για εκλογές πριν τις 8 Απριλίου.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει διαλυθεί. Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα αυτό δεν υφίσταται πια. Δεν υπάρχει καθόλου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας πως στο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται το πολιτικό πρόβλημα της χωρας.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην ζητήσει εκλογές τον Απρίλιο. «Πρέπει ο κ. Σαμαράς να καταλάβει ότι η υπεύθυνή του στάση προς την Ελλάδα είναι να γυρίσει και να πει "παιδιά εγώ το καταλαβαίνω ότι για εκλογές πάμε μετά από ένα χρόνο"» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99,5».

Όσον αφορά στην καταψήφιση του άρθρου για τη λειτουργία των φαρμακείων, διευκρίνισε ότι «το καταψηφίσαμε, γιατί θα πρέπει να γίνει συνείδηση και στους υπουργούς, το λέω και για τον εαυτό μου, ότι δεν μπορεί να έρχεται ένας υπουργός ξαφνικά από το πουθενά και να επιβάλει στη Βουλή αυτό που του ήρθε να κάνει εκείνη την ώρα. Η Βουλή χρήζει σεβασμού. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όταν θέλουμε να γίνει κάτι θα ακολουθούμε την κανονική κοινοβουλευτική διαδικασία».

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην κυβερνητική του ιδιότητα, δηλώνοντας: «Πρώτα απ' όλα εγώ είμαι υπουργός του ΛΑΟΣ. Δεν υποκρίθηκα τον υπερκομματικό υπουργό. Να μην κοροϊδευόμαστε. Εγώ είμαι Καρατζαφέρης. Άπαξ κι είπε ο Καρατζαφέρης λέμε παρόν, λέμε παρόν. Άπαξ και όχι , λέμε όχι».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί πως το πραγματικό πολιτικό πρόβλημα της χώρας συνίσταται στο ότι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ