Η Praxis Energie και ο Θεοδόσιος Κυριαζής θέλουν να σώσουν την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Η Praxis Energie και ο Θεοδόσιος Κυριαζής θέλουν να σώσουν την ΑΕΚ

Praxis Energie
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο επενδυτικό όνομα ακούστηκε σήμερα πως σκοπεύει να δώσει λύση στο οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο λόγος για την εταιρεία Praxis Energy, που δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ η εταιρία που ενδιαφέρεται για την αγορά της ομάδας είναι η Praxis Energy Agents και ο άνθρωπους που θα κινήσει τις διαδικασίες είναι ο Θεοδόσιος Κυραιζής. Σύμφωνα με όσα είπε ο Σταύρος Αδαμίδης, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, μέχρι την Κυριακή θα γίνει η συνάντηση του μεγαλομετόχου της "Ένωσης" Νίκου Νοτιά με τον Θεοδόσιο Κυριαζή.


Ποια είναι η Praxis Energy

Η Praxis Energy είναι μια διεθνής εταιρία που δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών. Ιδρύθηκε στην χώρα μας το 1993 από τρεις Έλληνες επιχειρηματίες και πλέον έχει γραφεία σε Σιγκαπούρη, Γερμανία, ΗΠΑ και Ελλάδα. Πρόκειται για μια εταιρεία που βρίσκεται σε σταθερή άνοδο, ωστόσο εκφράζονται αμφιβολίες κατά πόσο είναι σε θέση να κρατήσει το βάρος μιας ομάδα με τόσο οικονομικό άνοιγμα, αφού δεν θεωρείται από καν από τις «μεσαίες εταιρείες» που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία είναι μεγάλες φορτώσεις σε «βαριά» καύσιμα, αποστάγματα και λιπαντικά σε παγκόσμια κλίμακα!

Ακόμα η εν λόγω εταιρία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε υψηλά πρότυπα, ενώ μέσα στις υπηρεσίες της είναι και η παροχή ανταγωνιστικών λύσεων για τις ανάγκες ανεφοδιασμού πλοίων. Επίσης στην κεντρική σελίδα του site της, επεξηγεί και την ονομασία της, δίνοντας την ετυμολογία της λέξης «praxis» στα ελληνικά και μετά στ' αγγλικά, ενώ στο κάτω μέρος εμφανίζει και τα τέσσερα γραφεία σε Σιγκαπούρη, Ντουμπάι, Αμβούργο και Νέα Υόρκη.

Στην ομάδα των υπαλλήλων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι χαρακτηριστικό ότι και στις τέσσερις πόλεις που εδρεύει η εταιρία υπάρχουν παντού Έλληνες σε υψηλά πόστα (bunker traders), ενώ στο Ντουμπάι είναι οι πιο πολλοί.

Ποιος είναι ο Θεοδόσιος Κυριαζής

Ο Θεοδόσιος Κυριαζής είναι διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας και έχει έδρα τις ΗΠΑ. Είναι θερμός οπαδός της ΑΕΚ και είναι ο άνθρωπος που έχει έρθει σε επαφή με τον Σταύρο Αδαμίδη και αυτός που οργάνωσε αυτή την κίνηση για να αναλάβει η εταιρία την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ