Η Τζίτζι Χαντίντ ταξιδεύει στο διάστημα με τη NASA [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζίτζι Χαντίντ ταξιδεύει στο διάστημα με τη NASA [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει την ομορφιά της ως μοναδική και εξωπραγματική, για αυτό και η Τζίτζι Χαντίντ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση να (μας) ταξιδέψει μέχρι το διάστημα και να φωτογραφηθεί σε αυτό το εντυπωσιακό περιβάλλον ως διαγαλαξιακό κορίτσι.

Ο λόγος για το εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου- Ιουλίου για το Harper’s Bazaar US, στο οποίο φωτογραφήθηκε από το διάσημο φωτογράφο Μαριάνο Βιβάνκο με ένα ροζ φτερωτό headpiece του οίκου Prada, ενώ στο εντιτόριαλ η καλλονή μπαίνει στο Space Age φορώντας ‘60s εμπνευσμένα, φουτουριστικά σύνολα σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Οι στιλιστικές επιλογές που ντύνουν τη νέα Μπαρμπαρέλα φέρουν την υπογραφή του Τομ Βαν Ντορπέ και πρόκειται για δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας όπως Dolce & Gabbana, Tom Ford και Miu Miu.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφιση του μοντέλου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζίτζι Χαντίντ Harper's Bazaar
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ