Ποτάμι: Αναγνωρίζουμε τη μεγάλη προσφορά του Αριστείδη Αλαφούζου - iefimerida.gr

Ποτάμι: Αναγνωρίζουμε τη μεγάλη προσφορά του Αριστείδη Αλαφούζου

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσφορά του Αριστείδη Αλαφούζου στον τόπο αναγνώρισε με ανακοίνωσή του Το Ποτάμι, εκφράζοντας παράλληλα συλλυπητήρια στους οικείους του για την απώλειά τους.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού

«Σε μια εποχή που κλονίζονται τα πάντα, ας μην ξεχάσουμε την συμβολή του Αριστείδη Αλαφούζου στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας μετά τον πόλεμο και τον εμφύλιο. Πολιτικά δεν συμφωνήσαμε ποτέ πλήρως – άλλωστε δεν το θεωρούσε κανείς μας απαραίτητο – αλλά με σεβασμό αναγνωρίζουμε την μεγάλη προσφορά του. Ιδιαίτερα θα πρέπει να του αναγνωρισθεί ότι πήρε σε κακή κατάσταση μια από τις πιο ιστορικές ελληνικές εφημερίδες και όχι μόνο τη διέσωσε, αλλά την κράτησε σε υψηλό επίπεδο, την ανανέωσε και δεν την ενέπλεξε σε ιστορίες κρατικών προμηθειών.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ