Καπετάνιος βρέθηκε κοντά στις ισπανικές ακτές να παλεύει με τα κύματα - iefimerida.gr

Καπετάνιος βρέθηκε κοντά στις ισπανικές ακτές να παλεύει με τα κύματα

Wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πλήρωμα του πλοίου είχε προειδοποιήσει τις ισπανικές αρχές πως «ένας άνδρας έχει πέσει στην θάλασσα» λίγες ώρες πριν ο καπετάνιος σωθεί.

Ο καπετάνιος ενός μεγάλου φορτηγού πλοίου της Σιγκαπούρης βρέθηκε παρασυρμένος στη θάλασσα κοντά στις ακτές της νότιας Ισπανίας. Η αστυνομία την Τρίτη ανακοίνωσε πως βρήκε τον άνδρα να είναι προσκολλημένος απάνω σε μια σημαδούρα, σε «πολύ σοβαρή κατάσταση».

Κάποιοι άνθρωποι είχαν ενημερώσει από την Δευτέρα τους αξιωματικούς που βρισκόντουσαν στο λιμάνι της Ταρίφα, πως είχαν διακρίνει έναν άνθρωπο σε μια εμφανώς πολύ κακή κατάσταση να μάχεται ενάντια σε έντονους ανέμους και ισχυρά κύματα.

Η αστυνομία δήλωσε αναλυτικά για την κατάσταση του ανθρώπου: «Παρουσιάζει σημάδια ακραίας υποθερμίας ενώ το πρόσωπο του, τα χείλια του και τα μάτια του είναι εμφανώς πρησμένα εξαιτίας της πολύωρης έκθεσης που είχε στον ήλιο και το αλμυρό νερό».

Επιπλέον, οι αρχές προσθέσαν πως ο άνθρωπος έχει αποκτήσει και αρκετούς μώλωπες στο σώμα του.

Η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν ο καπετάνιος του Morning Ninni, ενός φορτηγού πλοίου από τη Σιγκαπούρη που έπλεε κοντά στην ισπανική επικράτεια της Ceuta.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καπετάνιος ταρίφα Ισπανικές ακτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ