Survivor: Τα απίστευτα γαλλικά του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα και όλα όσα έγιναν στη συναυλία του Στινγκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Τα απίστευτα γαλλικά του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα και όλα όσα έγιναν στη συναυλία του Στινγκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες εντάσεις, μια συγκλονιστική αναμέτρηση, ένα λουκούλλειο γεύμα, ένα ταξίδι με ιδιωτικό αεροπλάνο και τα εισιτήρια για μια συναυλία του Στινγκ είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Ο Κοκκινάκης «στόλισε» τον Σπαλιάρα

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου τα πράγματα έδειξε να ξεφεύγουν με τον πολίστα να επισκέπτεται την καλύβα των Μαχητών, ξαφνικά, μέσα στο σκοτάδι, και να «λούζει» τον Σπαλιάρα με κοσμητικά επίθετα. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και με την κίνησή τους να μην τολμήσουν να απαντήσουν στον πολίστα.

Ολα ξεκίνησαν μετά τη νίκη των Μαχητών για το έπαθλο του δείπνου με τις πίτσες και τη διανυκτέρευση στη βίλα, όταν ο Ντάνος και στη συνέχεια ο Κοκκινάκης κατηγόρησαν τον Σπαλιάρα για ανήθικη συμπεριφορά. Η «διαμάχη» συνεχίστηκε στο συμβούλιο του νησιού, όταν ο Σπαλιάρας απάντησε ξεφεύγοντας κι αυτός με τη σειρά του, αφού ανακατεύτηκε και σχολίασε την ψηφοφορία στους Διάσημους, με την οποία βρήκε εκτός ο Χούτος, κατηγορώντας τον Κοκκινάκη ότι μαγείρεψε το αποτέλεσμα με τη Λάουρα.

Ο Κοκκινάκης φάνηκε να δίνει συνέχεια με την επίσκεψη στην καλύβα των Μαχητών όπου εκτός εαυτού άρχισε να φωνάζει: «Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σα μ@λ@κ@ς ρε» και άλλα πολλά τα οποία εμείς ως τηλεθεατές ακούσαμε με το γνωστό «μπιμπ»..

H συγκλονιστική αναμέτρηση

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες, «Μαχητές» και «Διάσημοι» ρίχτηκαν στον αγωνιστικό στίβο για το έπαθλο που δεν ήταν άλλο από ένα γεύμα με κρεατικά και το ταξίδι στο Μαϊάμι με ιδιωτικό αεροπλάνο για να παρακολουθήσουν μια συναυλία του Στινγκ.

Survivor: Τα απίστευτα γαλλικά του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα και όλα όσα έγιναν στη συναυλία του Στινγκ [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Survivor: Τα απίστευτα γαλλικά του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα και όλα όσα έγιναν στη συναυλία του Στινγκ [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ετσι, οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα αγώνισμα όπου οι παίκτες καλούνταν με κλειστά μάτια να ακολουθήσουν μια πορεία με πολλά εμπόδια και βολές. Μαχητές και Διάσημοι άκουγαν πιστά τις οδηγίες των συμπαικτών τους όσο είχαν τα μάτια τους κλειστά και προσπαθούσαν να βρουν τον δρόμο τους...

Τελικά, το παιχνίδι του Survivor εξελίχθηκε σε ντέρμπι, όμως η ομάδα που τα κατάφερε ήταν των Διασήμων με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να χαρίζουν στην ομάδα τους τον πόντο και να τερματίζουν το παιχνίδι με 10-7.

Ο αγώνας που η Ευρυδίκη έδωσε τη νίκη στους Διασήμους:

Η ομάδα των Διασήμων γεύτηκε ελληνική σαλάτα, ελληνικά κρέατα (μπριζόλες, μπιφτέκια, λουκάνικα), ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος και πήγε στο Μαϊάμι όπου και παρακολούθησε συναυλία του Στινγκ.

Survivor: Τα απίστευτα γαλλικά του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα και όλα όσα έγιναν στη συναυλία του Στινγκ [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Survivor: Τα απίστευτα γαλλικά του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα και όλα όσα έγιναν στη συναυλία του Στινγκ [βίντεο] | iefimerida.gr 3

Από την άλλη πλευρά, οι Μαχητές στενοχωρήθηκαν με την ήττα τους με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να συζητά με τους συμπαίκτες του τι πάει πάντα λάθος και χάνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ