Η Ναόμι Κάμπελ φιλάει στο στόμα την Λίντα Ευαγγελίστα για... χρόνια πολλά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ναόμι Κάμπελ φιλάει στο στόμα την Λίντα Ευαγγελίστα για... χρόνια πολλά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν ίσως τα δύο μεγαλύτερα supermodel της δεκαετίας του 90 με τα διεθνή μέσα να μην σταματούσαν να ασχολούνται μαζί τους. Πασαρέλες, λαμπερά πάρτι και πανάκριβα ρούχα ήταν μέρος της γκλαμουράτης ζωής τους, έχοντας πλέον διαλέξει να έχουν ένα πιο ήσυχο προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μπορεί οι παπαράτσι να κατέγραφαν κάθε τους βήμα, αλλά αυτό το φιλί στο στόμα μεταξύ των δύο μοντέλων στην φωτογραφία δεν το είχαν απαθανατίσει.

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on May 15, 2017 at 5:14pm PDT

Η Ναόμι Κάμπελ βρήκε, λοιπόν, την φωτογραφία με το φιλί μέσα σε μία άδεια αίθουσα επίδειξης μόδας και την ανέβασε στο Instagram, θέλοντας έτσι να ευχηθεί χρόνια πολλά στην αγαπημένη της φίλη, Λίντα Ευαγγελίστα, η οποία είχε γενέθλια.

«Είμαι τόσο περήφανη που έχω έναν φίλο, μια οικογένεια και μία αδελφή για 30 χρόνια, Η πιο πιστή και ευγενική καρδιά που ξέρω...»

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on May 15, 2017 at 5:15pm PDT

Η Ναόμι, μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε ανεβάζοντας μία ακόμη φωτογραφία από την εποχή που η Λίντα είχε γίνει κατάμαυρη για τις ανάγκες της φωτογράφισης, με αποτέλεσμα οι ίδιες να μοιάζουν όντως σαν αδελφές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιντα Ευαγγελίστα Ναόμι Κάμπελ instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ