Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ) την ώρα της συζήτησης για την σίτιση στα σχολεία: «Παρακαλώ κύριοι, γιατί πεινάω κιόλας» [βίντεο] - iefimerida.gr

Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ) την ώρα της συζήτησης για την σίτιση στα σχολεία: «Παρακαλώ κύριοι, γιατί πεινάω κιόλας» [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, από το βήμα της Βουλής ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση, αντέδρασε με τον... δικό του τρόπο ο Νίκος Μανιός.

Ενώ μιλούσε ο βουλευτής της Εν.Κεντρώων για την σίτιση στα σχολεία, τότε ο προεδρεύων της Βουλής φώναξε «σας παρακαλώ κύριοι, γιατί πεινάω κιόλας».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Καβαδέλλας αναφερόμενος στα αντίμετρα της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και τα συσσίτια στα σχολεία, ο κ. Καβαδέλλας είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «πήρατε μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων και, αντί να σιωπάτε, μας λέτε ότι μοιράζετε... λουκουμάδες στα σχολεία». Εκεί, ακούστηκαν αντιδράσεις από την αίθουσα, για να παρέμβει ο κ. Μανιός: «Παρακαλώ, κύριοι συνάδελφοι, γιατί πεινάω κιόλας...».

Και προσέθεσε: «Μην ανοίγετε την κουβέντα, κύριοι συνάδελφοι, γιατί είναι ώρα φαγητού τώρα»!

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανιός ΣΥΡΙΖΑ Βουλή σίτιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ