Ολυμπιακός: Εκτός λίστας και ο Εσκριμπά, πιέζει ο χρόνος

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακόμη το... σαφάρι για αναζήτηση προπονητή.

Ο Ρεμί Γκαρντ όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι ο νέος τεχνικός του ΟΣΦΠ, με την διοίκηση των Πειραιωτών να εξετάζει πολλές λύσεις ξένων προπονητών.

Όπως προκύπτει από την Ισπανία, δεν τίθεται πλέον θέμα Φραν Εσκριμπά για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος, Φερνάντο Ρόιγκ στο τοπικό ραδιόφωνο «Cope Castellon», όπου απάντησε χαρακτηριστικά για το ζήτημα: «Θα συνεχίσει στον πάγκο μας και την επόμενη περίοδο. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για την τελική συμφωνία, αλλά ναι, θα συνεχίσει».

Ο Κίκε Σετιέν θα αποτελέσει παρελθόν από την Λας Πάλμας, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαμπάμπ του Ντουμπάι, ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα απέχει για έναν χρόνο από τους πάγκους λόγω μίας εγχείρισης αποχωρώντας από την Σεντ Ετιέν, ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει ακόμα υποχρεώσεις με τον ΑΠΟΕΛ και γενικότερα βγαίνει ένα κλίμα από το λιμάνι ότι ο Ισπανοδανός δεν έχει πολλές πιθανότητες.

Στο τραπέζι φυσικά υπάρχει και ο Ρατζβάν Λουτσέσκου (αποχώρησε από την Ξάνθη), ο οποίος έχει ορισμένους θαυμαστές στον σύλλογο, ενώ είναι αρκετά δύσκολο να πορευτεί ο ΟΣΦΠ με τον Τάκη Λεμονή και τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πιέζεται, ο χρόνος... τελειώνει, σε περίπου 20 ημέρες θα ξεκινήσει προετοιμασία ο Ολυμπιακός αφού το Champions League πλέον αρχίζει νωρίς για τον ίδιο και ο νέος προπονητής πρέπει να έρθει πολύ άμεσα.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ