Ολυμπιακός: Εκτός λίστας και ο Εσκριμπά, πιέζει ο χρόνος - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Εκτός λίστας και ο Εσκριμπά, πιέζει ο χρόνος

Φωτογραφία: Villarreal/Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακόμη το... σαφάρι για αναζήτηση προπονητή.

Ο Ρεμί Γκαρντ όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι ο νέος τεχνικός του ΟΣΦΠ, με την διοίκηση των Πειραιωτών να εξετάζει πολλές λύσεις ξένων προπονητών.

Όπως προκύπτει από την Ισπανία, δεν τίθεται πλέον θέμα Φραν Εσκριμπά για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος, Φερνάντο Ρόιγκ στο τοπικό ραδιόφωνο «Cope Castellon», όπου απάντησε χαρακτηριστικά για το ζήτημα: «Θα συνεχίσει στον πάγκο μας και την επόμενη περίοδο. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για την τελική συμφωνία, αλλά ναι, θα συνεχίσει».

Ο Κίκε Σετιέν θα αποτελέσει παρελθόν από την Λας Πάλμας, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαμπάμπ του Ντουμπάι, ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα απέχει για έναν χρόνο από τους πάγκους λόγω μίας εγχείρισης αποχωρώντας από την Σεντ Ετιέν, ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει ακόμα υποχρεώσεις με τον ΑΠΟΕΛ και γενικότερα βγαίνει ένα κλίμα από το λιμάνι ότι ο Ισπανοδανός δεν έχει πολλές πιθανότητες.

Στο τραπέζι φυσικά υπάρχει και ο Ρατζβάν Λουτσέσκου (αποχώρησε από την Ξάνθη), ο οποίος έχει ορισμένους θαυμαστές στον σύλλογο, ενώ είναι αρκετά δύσκολο να πορευτεί ο ΟΣΦΠ με τον Τάκη Λεμονή και τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πιέζεται, ο χρόνος... τελειώνει, σε περίπου 20 ημέρες θα ξεκινήσει προετοιμασία ο Ολυμπιακός αφού το Champions League πλέον αρχίζει νωρίς για τον ίδιο και ο νέος προπονητής πρέπει να έρθει πολύ άμεσα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ