Ευχαρίστησε μέσω Twitter το Θεό που ζει, αλλά λίγες ώρες μετά πέθανε - iefimerida.gr

Ευχαρίστησε μέσω Twitter το Θεό που ζει, αλλά λίγες ώρες μετά πέθανε

Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 21α γενέθλιά της, η Αριάν Νοέλ Πάτερσον ένιωσε ευγνώμων για τη ζωή της και αποφάσισε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter να ευχαριστήσει για αυτό τον Θεό. Η μοίρα όμως της έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι.

Λίγες ώρες αφού η 21χρονη έγραψε στο λογαριασμό της «Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε ένα ακόμα έτος ζωής», έχασε τη ζωή της εντελώς ξαφνικά, από καρδιακή προσβολή, εξαιτίας χρόνιου προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Η κοπέλα, η οποία ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Gardner-Webb, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μαθήματος θρησκευτικών. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως αναφέρει το Associated Press.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι και σοκαρισμένοι από την μεγάλη απώλεια. Προσευχόμαστε για την οικογένεια και τους φίλους της Αριάν. Καμία λέξη δεν μπορεί πραγματικά να περιγράψει το πώς αισθανόμαστε ως πανεπιστήμιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψαν στη σελίδα του Πανεπιστημίου στο Facebook, οι καθηγητές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ