Ετρεχαν να μαζέψουν τα κοντέινερ που επέπλεαν στο λιμάνι των Φίτζι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ετρεχαν να μαζέψουν τα κοντέινερ που επέπλεαν στο λιμάνι των Φίτζι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 10 εμπορευματοκιβώτια επέπλεαν στο λιμάνι της Σουβά, την πρωτεύουσα των Φίτζι, μετά την βύθιση του πλοίο γενικού φορτίου που τα μετέφερε.

Ηταν το MV Southern Phoenix με σημαία του Παναμά που λίγο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών φόρτωσης τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 06/05 πήρε κλίση.
Το πλήρωμα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μήκους 88 μέτρων και χωρητικότητας 4285 dwt πλοίο καθώς αυτό πλημμύριζε. Τα σχοινιά πρόσδεσης κόπηκαν και το πλοίο ρυμουλκήθηκε μακρυά από τη θέση ελλιμενισμού του, όπου και βυθίστηκε.

Το περιεχόμενο των 179 εμπορευματοκιβωτίων δεν έχει γίνει γνωστό, παρά μόνο ότι μερικά από αυτά περισυνελέγησαν από ρυμουλκά και άλλα σκάφη της ιδιοκτήτριας εταιρείας Cruz Holdings Limited. Το πλοίο κουβαλούσε ακόμα πάνω από 200 τόνους καύσιμου πετρελαίου.

Ετρεχαν να μαζέψουν τα κοντέινερ που επέπλεαν στο λιμάνι των Φίτζι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ετρεχαν να μαζέψουν τα κοντέινερ που επέπλεαν στο λιμάνι των Φίτζι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία: e-nautilia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ