Είναι επίσημο, μετακομίζει στην Ουάσινγκτον η Μελάνια -Το σχολείο που έγραψε τον γιο της - iefimerida.gr

Είναι επίσημο, μετακομίζει στην Ουάσινγκτον η Μελάνια -Το σχολείο που έγραψε τον γιο της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 11χρονος γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, από τη νέα σχολική χρονιά θα πάει στο Επισκοπικό Σχολείο Άγιος Ανδρέας, στο Πότομακ του Μέριλαντ, σύμφωνα με την Washington Post.

Ο μικρότερος γιος του Αμερικανού προέδρου μαζί με τη μητέρα του Μελάνια, αναμένεται να μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο πριν ξεκινήσει το σχολείο.

Η οικογένεια σχεδίαζε να αναβάλει την ανακοίνωση αυτή υπό τον φόβο ότι κόσμος θα ξεκινούσε διαμαρτυρίες έξω από το σχολείο πριν φτάσει το καλοκαίρι. Αλλά, θέλοντας να καθησυχάσει τους γονείς για την ασφάλεια στο σχολείο, εν μέσω των όλο και αυξανόμενων φημών, η Μελάνια εξέδωσε χθες μία ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο γιος μας θα παρακολουθήσει το Επισκοπικό Σχολείο Άγιος Ανδρέας. Είναι γνωστό για την ποικιλόμορφη κοινότητά του και την αφοσίωσή του στην ακαδημαϊκή αριστεία. Η αποστολή του “Άγιος Ανδρέας” είναι “μάθει και να εμπνεύσει σε κάθε παιδί μία κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς αφιερωμένη στην εξαιρετική διδασκαλία, μάθηση και προσφορά”, όλα από τα οποία απευθύνονται στην οικογένειά μας. Ανυπομονούμε για τις επόμενες σχολικές χρονιές στο “’Αγιος Ανδρέας”.

Το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται 15 μίλια μακριά από τον Λευκό Οίκο και σύμφωνα με το Bethesda Batch έχει 580 μαθητές και φιλοξενεί από προσχολικές τάξεις μέχρι και το λύκειο. Μάλιστα λιγότερο από τους μισούς μαθητές είναι λευκοί. Όπως τονίζει πάντως στο σάιτ του το ίδιο το σχολείο, δίνει έμφαση στη δέσμευση για ποικιλομορφία.

Σε αυτό, ο Μπάρον θα πρέπει να συμμετέχει σε δραστηριότητες υπηρεσιών προσφοράς κατά τις οποίες οι μαθητές κάνουν ένα διήμερο ταξίδι σε μία εκκλησία της Ουάσινγκτον συμμετέχοντας στις εργασίες της κουζίνας της. Επίσης, οι μαθητές ακούν την ιστορία ενός άστεγου, ενώ παράλληλα σερβίρουν και τρώνε μαζί με τους άστεγους, όπως αναφέρει η Daily Caller.

Σύμφωνα με το Patch πάντως τα δίδακτρα για το ιδιωτικό σχολείο είναι 38.590 δολάρια (35.280 ευρώ) τον χρόνο, και φτάνουν τα 40.650 (36.899 ευρώ) στο λύκειο. Ο Μπάρον θα είναι το πρώτο παιδί προέδρου που θα το παρακολουθήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρόν Τραμπ σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ