Ζαχαράκη (ΝΔ): Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Ζαχαράκη (ΝΔ): Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη είναι η αντίδραση του πολιτικού κόσμου μετά το σοβαρότατο επεισόδιο που σημειώθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή, με τον Ηλία Κασιδιάρη να σπρώχνει τον Νίκο Δένδια.

Μάλιστα, οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πέταξαν νερά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα. Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη σε σχόλιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει πως μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η σημερινή απαράδεκτη συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή.

Παράλληλα η κυρία Ζαχαράκη υπογραμμίζει πως ούτε και η ημέρα που επιλέχθηκε γι’ αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά δεν αποτελεί εξίσου έκπληξη. Nα σημειωθεί, τέλος, πως το μεσημέρι της Δευτέρας στη μία το πολυνομοσχέδιο εισήχθη για επεξεργασία και εξέταση στις διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές Οικονομικών, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Κοινωνικών Υποθέσεων και στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, ενώ την Τετάρτη αναμένεται στην Ολομέλεια.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Σοφίας Ζαχαράκη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζαχαρακη ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ