Τα νέα αντηλιακά της Apivita θα γίνουν το αγαπημένο αξεσουάρ όλων -Εξειδικευμένα, κατά ρυτίδων και πανάδων - iefimerida.gr

Τα νέα αντηλιακά της Apivita θα γίνουν το αγαπημένο αξεσουάρ όλων -Εξειδικευμένα, κατά ρυτίδων και πανάδων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πάνω από 200 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο, το αντηλιακό στην Ελλάδα αποτελεί απαραίτητο «αξεσουάρ» όλων και τους 12 μήνες.

Δερματικές αλλοιώσεις, φωτογήρανση, πανάδες είναι οι τρεις μεγάλες ζημιές που προκαλεί ο ήλιος στο δέρμα κάνοντας το αντηλιακό τόσο απαραίτητο, όσο και το μπουκαλάκι με το νερό που κάθε μέρα κουβαλάμε μαζί μας όλοι μας, ιδίως από αυτή την εποχή και έπειτα κατά την οποία ο ήλιος δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις... κακές του διαθέσεις.

Η νέα σειρά της Αpivita Suncare υπόσχεται να γίνεται σύμμαχος όλων σε αυτή τη «μάχη» κατά του ήλιου, με μια σειρά εξειδικευμένων προϊόντων κατά των ρυτίδων, των πανάδων και της λιπαρότητας. Τα νέα αντηλιακά ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στον ήλιο και ενυδατώνουν σε βάθος, ενώ εγγυώνται 90% πιο γεμάτη, ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα και 95% πιο ενυδατωμένο δέρμα. Πρόκειται για την πρώτη φυσική σειρά ολιστικής αντηλιακής προστασίας με πολύ υψηλά φυσικότητας στα προϊόντα, χωρίς σιλικόνες, πάντα σύμφωνα με τις «πράσινες» αξίες της APIVITΑ.

Τι είναι αυτό που κάνει τα νέα αντηλιακά της Apivita τόσο ξεχωριστά

Η καινοτομία της νέας σειράς Apivita Suncare οφείλεται στο 3D PRO-ALGAE®, μία παγκόσμια φυσική καινοτομία, το οποίο χρειάστηκαν έξι χρόνια έρευνας και η συνεργασία κορυφαίων ερευνητικών ιδρυμάτων για να κατασκευαστεί.

Ουσιαστικά η Apivita ενώνει στο μοναδικό σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE® το θαυμαστό κόσμο της μέλισσας με τη θάλασσα της Μεσογείου, προσφέροντας σε όλους μας προστασία και διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας, κάτω από τον ήλιο. Η παγκόσμια φυσική καινοτομία, το σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE®, συνδυάζει τις φωτοπροστατευτικές ιδιότητες της πρόπολης – που η APIVITA ανέδειξε το 2011 - με ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου, το Nannochloropsis Gaditana. Ο συνδυασμός αυτός προστατεύει και διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας κάτω από τον ήλιο, ενισχύοντας την πυκνότητα και την ελαστικότητά της.

Τα αντηλιακά

Η νέα σειρά της Apivita Suncare περιλαμβάνει έξι αντηλιακά, είτε με 30 είτε με 50 δείκτη προστασίας.

Συγκεκριμένα:

  • Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής Εξισορρόπησης της Λιπαρότητας με SPF 30 

Αυτό το αντηλιακό με Ελίχρυσο & 3D PRO-ALGAE® καλύπτει τέλεια τις ανάγκες της λιπαρής και της μεικτής επιδερμίδας για: Αντηλιακή προστασία - Ρύθμιση της λιπαρότητας – Ματ αποτέλεσμα - Προστασία από τη φωτογήρανση.

  • Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής Εξισορρόπησης της Λιπαρότητας με Χρώμα SPF 30 

Αυτό το αντηλιακό με Ελίχρυσο & 3D PRO-ALGAE® καλύπτει τέλεια τις ανάγκες της λιπαρής και της μεικτής επιδερμίδας για: Αντηλιακή προστασία - Ρύθμιση της λιπαρότητας – Ματ αποτέλεσμα - Προστασία από τη φωτογήρανση - Ομοιόμορφη κάλυψη με χρώμα.

  • Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής SPF 30

Αυτό το αντηλιακό με Ελιά & 3D PRO-ALGAE® παρέχει αντιρυτιδική προστασία, δηλαδή πρόληψη και μείωση των ρυτίδων και προστασία από τη φωτογήρανση ενώ φυσικά καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας για αντηλιακή προστασία.

  • Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου SPF 50

Αυτό το αντηλιακό με Ελιά & 3D PRO-ALGAE®Α παρέχει αντιρυτιδική προστασία, δηλαδή πρόληψη και μείωση των ρυτίδων και προστασία από τη φωτογήρανση ενώ φυσικά καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας για αντηλιακή προστασία. Η διαφορά του με το προηγούμενο είναι ότι ο δείκτης προστασίας είναι 50 και όχι 30.

  • Κρέμα Προσώπου Κατά των Πανάδων SPF 50

Αυτό το αντηλιακό με Κρίταμο & 3D PRO-ALGAE παρέχει προστασία πανάδες, μείωση των υπαρχουσών και προστασία από το σχηματισμό νέων, προστασία από τη φωτογήρανση και φυσικά ισχυρή αντηλιακή προστασία.

  • Κρέμα Προσώπου Κατά των Πανάδων με Χρώμα SPF 50

Αυτό το αντηλιακό με Κρίταμο & 3D PRO-ALGAE® παρέχει προστασία πανάδες, μείωση των υπαρχουσών και προστασία από το σχηματισμό νέων, προστασία από τη φωτογήρανση και φυσικά ισχυρή αντηλιακή προστασία. Επιπλέον, το χρώμα που περιέχει εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apivita
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ